Divisima

miercuri, 29 ianuarie 2014

Tunsori barbati in functie de forma fetei - Sfaturi tunsori


Toti, fie ca suntem femei sau barbati ne confruntam cand ne alegem o tunsoare cu formatul fetei. Fiecaruia dintre noi ne sta mai bine sau mai putin bine cu o anumita tunsoare. Am ales astazi sa abordam subiectul privind tunsorile care se potrivesc in functie de forma fetei pentru barbati. Sa aflam impreuna ce tip de tunsoare si coafura se potriveste pentru fiecare.
Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va determinati forma fetei. O modalitate simpla este de a va privi in oglinda imediat ce ati iesit de la dus, cu parul ud. Priviti-va reflexia pe oglinda aburita. Aburul va identifica forma capului vostru. Puteti chiar sa incercati sa o desenati pe oglinda si apoi va veti da singuri seama daca aveti fata ovala, alungita, patrata sau in forma de inima (triunghiulara). Dupa ce ai stabilit care este forma fetei cea mai apropiata din formele de mai sus, acum puteti trece la alegerea unei tunsori potrivite pentru tine.

Iata cateva sfaturi si poze cu tunsori si coafuri barbatesti alese in functie de formatul fetei.

1) Tunsori pentru barbati cu fata ovala


O fata ovala este adesea considerata ca formatul ideal. Daca fata ta este ovala, atunci esti un barbat norocos, deoarece poti purta aproape orice coafura cu rezultate excelente. Iata cateva poze cu frizuri pentru barbati cu fata ovala:








2) Tunsori pentru barbati cu fata patrata


Barbatii cu fete patrate au un maxilar puternic, unghiulare si o frunte inalta. Daca aveti acest tip de fata potrivit pentru tine sunt atat coafurile pentru par scurt, dar si mediu, in linii drepte sau curbe pe fata. Este insa nevoie de putin volum pentru ca volumul te ajuta la rotunjirea fetei. Evita coafurile care accentuaza maxilarele. Iata cateva poze cu frizuri pentru barbati cu fata patrata, care te pot ajuta:







3) Tunsori pentru barbati cu fata alungita


Daca aveti o forma a fetei alungita, va trebui sa faceti cateva trucuri ca fata voastra sa para mai scurta si mai lata. Orice tunsoare care iti va acoperi fruntea te va ajuta. Evitati par lung si intins si de asemenea evita tunsorile scurte si fusiforme, deoarece acestea vor tinde sa-ti lungeasca fata si mai mult. Iata cateva poze cu frizuri ajutatoare:







4) Tunsori pentru barbati cu fata triunghiulara


O barbie ingusta si obraji mai conturati configureaza o fata triunghiulara sau in forma de inima. Barbatii cu aceasta forma a fetei arata bine cu mai multe tipuri de coafuri. Justin Timberlake are o fata triunghiulara si intotdeauna el opteaza pentru parul scurt.


Iata si cateva alte sugestii:






Gasirea unei tunsori sau a unei coafuri care sa se potriveasca formei fetei nu este imposibila, nici macar pentru barbati. Fii aventuros si nu ezita in a incerca tunsori si coafuri noi, pana ce vei gasi ceva care ti se potriveste cel mai bine.

Sursa: codrosu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu